Rikus88 2014.02.03. 09:44

Kezdésnek...

Szóval szia kedves Olvasóm!

Üdvözöllek titeket a blogomon. Miért is kezdek írni? Rengeteg ötletet találok az interneten és néha több ötletem van, mint, amit sikerül is megvalósítani és még kevesebb időm. Szívesen kreatívkodok különböző dolgokat, szeretek főzni, sütni ha épp nem felejtem el kivenni a sütőből :). Szeretnék emellett írni lakberendezésről, amit nagyon szeretek és ha a pénztárcám úgy engedi korlátozottan megvalósítani.

Gyengeségem viszont az írás, tehát elnézést kérek a körmondatokért és a néhol nem megfelelő megfogalmazásért. A saját ötletek megvalósítását, kedvenc receptjeimet és smink és körömfestő ötleteimet itt szeretném leírni, az ötlettárházam fényképeit, pedig a https://www.facebook.com/mindennapikreativ oldalon tudjátok majd megnézni. Szóval kedves olvasóm remélem leled majd a blogomban. 

Napfényes napot mindenkinek! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativhetkoznapok.blog.hu/api/trackback/id/tr195795518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása